• Om Salonghina

    Her kan du læse mere om Salonghina..

Salon Ghina er drevet af to dygtige frisører (en mand og en kvinde), der er gode til at vejlede dig og lytte til, hvad du vil have. I Salon Ghina har vi 28 års erfaring og eksamensbeviser fra både Libanon, Italien, Spanien og Danmark.

I Salon Ghina udfører vi alle former for klipning, styling, hårbehandling, farvning, permanent og glatning af hår. Vi tilbyder også forskellige typer ansigtsbehandlinger, makeup. barbering samt hårfjerning med tråd. En effektiv og blid hårfjerningsmetode, der også er velegnet til sart hud.

Salon Ghina har en specialafdeling for kvinder i baglokalet.
Bus 1A går lige til døren. Desuden ligger vi inden for få minutters gang fra Frederiksberg Allé metro station og Enghave Plads metro station

Mere om os:
Salonen er ejet og drevet af de to frisører Ghina og Nasser – et libanesisk ægtepar, der kom til Danmark i 2007. De etablerede sig som selvstændige efter kun to år i landet, og har hurtigt skabt sig en fast kundekreds af både danske og udenlandske kunder.

Du er velkommen til at komme forbi butikken og hilse på os. Eller ringe og bestille en tid. Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med din klipning.

Vi glæder os til at se dig i salonen. Og vise dig at en klipning af høj kvalitet ikke behøver være høj i pris.

Om Salonen samt ejerne Nasser & Ghina